PDplus Advisers yder rådgivning ud fra klientens situation og ønsker.

 

 

 

PD+ tilbyder uvildig og uafhængig værdiskabende rådgivning for klienter – bygherrer, projektejere, entreprenører eller rådgivere – i forbindelse med udvikling af fast ejendom og alle faser i forbindelse med byggeprojekter.

Virksomheden leverer professionel og uvildig rådgivning direkte til klienter ud fra klientens situation, ønsker og behov. Virksomheden er stiftet ud fra et ønske om at yde agil og skalérbar rådgivning til byggebranchen, baseret på en proaktiv, pragmatisk og tværfagligt baseret filosofi.

Bygherrer, projektejere, entreprenører eller rådgivere, der arbejder med udvikling af fast ejendom og alle faser af byggeprojekter, kan få rådgivning og vejledning hos PD+, der leverer ydelser både før, under og efter et bygge- eller anlægsprojekt.

Før projekter kan PD+ tilbyde sparring og rådgivning i forbindelse med fx strategisk ejendomsudvikling for ejendomsbesiddere eller rådgivning i forbindelse med etablering af samarbejdsbetingelser, samarbejdsaftaler m.m.

Under projektforløb kan PD+ varetage bygherrerådgivning i alle fagets afskygninger (økonomistyring, udarbejdelse af byggeprogram, risikohåndtering, kontraktledelse, rammetidsplaner m.m.), samt tilstødende ydelser som fx projekteringsledelse, granskning og KS, fagtilsyn m.m.

Efter projektforløb tilbyder PD+ at rådgive omkring fx udredning af eventuelle uenigheder, uvildige sagkyndige udtalelser, syn & skøn og lignende ydelser.

PD+ arbejder før, under og efter et byggeprojekt.

 

KLP working 201709 RGB screen

PD+ ejes og ledes af Arkitekt MAA Klaus Petersen, der gennem sin karriere primært har beskæftet sig med projektering, ledelse og gennemførelse af komplekse projekter i alle størrelser. Fokusområdet har været sikring af design- og funktionsmæssige ambitioner, baseret på økonomisk styring.

Når egne kompetencer og erfaring ikke rækker, samarbejder vi med større og mindre rådgivningsvirksomheder og tegnestuer, der kan supplere vores kompetencer bedst muligt. Vi samarbejder bl.a. med Arkitektfirmaet Kim Christiansen, som PD+ deler kontorfællesskab med.

Virksomheden har til huse i et kontorfællesskab i Gammel Munkegade 6E i Midtbyen i Aarhus, hvor vi sidder i kontorfællesskab med andre mindre arkitekt- og ingeniørvirksomheder.

Kontakt os gerne på tlf. eller mail, hvis I har behov for gode råd og vejledning – vi står til rådighed.